friends

Follow by Email

Tinggalkan Link Kamu Yea?

My Top 3

February 13, 2012

Movie, movie & movie lagi

last week ada seseorang tu suggest dayah tengok cerita hafalan shalat delisa(dah post pasal movie ni hari tu) n movie laskar pelangi (akan di update kemudian). nak di jadikan cerita, kedua2 movie ni bagi dayah movie terbaik dari seberang. dari jalan cerita,susunan n gambar2 dia semua cantik! so dayah nk say thank you kepada yang berkenaan sebab share movie ni kat dayah.. next update pasal cite laskar pelangi ye? c ya..


love u :)
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hidayahalim's Channel

Loading...