friends

Follow by Email

Tinggalkan Link Kamu Yea?

My Top 3

March 25, 2013

Malam Cinta Rasul (Dataran Merdeka) 23 Mac 2013


MALAM CINTA RASUL KEMBARA DAKWAH
Habib Syech As Seggaf , Habib Ali Zeinal Abidin Abu Bakar Al Hamid.
DATARAN MERDEKA
23 MAC 2013
8.30 - 11.30 malam

Daripada kita duk berkumpul cerita buruk parti politik sana..parti politik sini..baik join majlis macam ni..dapat jugak pahala berselawat.
dayah nak share rakaman Malam Cinta Rasul yang telah diadakan pada 23 Mac 2013 yang lepas bertempat di Dataran Merdeka.
Dayah tak dapat pi sebab dayah ada rakaman aktiviti student kat DECTAR  UKM. dayah dapat tengok pun sket je tu pun lepas tukar turn jaga kamera. tengok pun kat Studio UKM je. tu yang cari jugak tu.
ok2 jom kita tengok sama-sama. :)


March 20, 2013

ROCK OO (2013)

Teringat kat si dia yang asyik cakap nak tengok cite Rock OO ni..dayah pun cari la link dia..tapi kann...dah cari rupa-rupanya dia dah beli cd masa dia balik kampung dia semalam..tapi takpe la..dayah share dengan korang sume eh?



Filem Rock Oo yang merupakan kesinambungan filem Rock (2005), memaparkan kumpulan Rimba Bara yang telah berpecah kerana Zul Kapan (Sofi Jikan), selaku penyanyi utama telah berhijrah ke kumpulan lain manakala yang lain membawa haluan sendiri.

Amy Mat Piah (Que Haidar) yang memegang kepada prinsip ‘pantang anak petani moden mengaku kalah’ berhajat untuk menyatukan kembali kumpulan yang pernah menjadi kegilaan ramai, Rimba Bara dan dia berjaya memujuk Jijo (Khir Rahman), Slash Haji Tapah (Pekin Ibrahim) dan Mi Black (Azmi Black).

Pelbagai rintangan yang harus dihadapi mereka apabila mereka mengambil langkah besar untuk ke kotaraya Kuala Lumpur demi memartabatkan kembali kumpulan Rimba Bara.


ni link dia KLIK

March 14, 2013

Sampaikan Rindu OST Bunga Merah Punya


Oh bulan sampaikan rinduku
oh bintang kirimkan cintaku
yang hilang pastikan bersatu
oh sayang didalam mimpimu

Oh bulan sampaikan rinduku
oh bintang kirimkan cintaku
yang hilang mungkinkah bersatu
oh sayang dimana diri mu

malam ini aku sendiri
menanti dan terus menanti

malam ini aku sendiri lagi 
menanti dan terus menanti

usah ditangis lagi
usah dirindu lagi
pasti kita bertemu nanti

usah ditangis lagi

usah dirindu lagi
pasti kita bertemu pasti





p/s : jatuh hati dengan lirik lagu ni sangat2..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hidayahalim's Channel

Loading...