friends

Follow by Email

Tinggalkan Link Kamu Yea?

My Top 3

July 30, 2010

Pagi Jumaat Yang Indah...

Teringat nasihat someone mlm tadi...pasal berat badan..saya dah 3 minggu mengikuti pertandingan turun dan menang..saya dah kurang smangat dah lately..Alhamdulillah dengan nasihat dan semangat yang diberikan coach yang baru balik training kat Bali..n paling penting cabaran yang diberikan oleh en M.Y akan saya sahut...go go go Dayah...you can do it.. nie gamba raya last year..sbenanye berat saya nie kejap naek..kejap turun..tapi turun tu tak la banyak mana.. nie plak my latest pict.. nie pn latest jgak 30052010..tapi saya still tak capai target..tapi i know i can do it abg..thanks 4 ur support..

love
Norhidayah Abd Halim

July 29, 2010

Ape nak tulis ari nie?

Takde idea nak tulis ape ari nie...tapi still rase nak tulis...hemm ape yea?cinta?saya jatuh cinta?mungkin dalam proses jatuh cinta..proses untuk menyayangi setelah hati disakiti..hemm mujurlah ada yang mengubati kedukaan nie..saya dah pulih sepenuhnya dari kesedihan yang lepas...Alhamdulillah..

Cinta, kasih dan sayang sume perlukan pengorbanan..perlukan kejujuran dan sentiasa berfikiran positif..Proses mencari cinta amat complicated..kita perlu memilih dengan bijak..bukan mengikut pandangan mata..boleh memilih ikut pandangan mata tapi tu adalh choice yg terakhir..yg first kte kne tau isi hati dia..contohnya keikhlasan - bukan paras rupa..kejujuran - bukan kepura-puraan..kematangan pn sangat2 penting bukan asyik nak berfikir scara kbudak2an..

Dalam hubungan perlu tolak ansur gaduh skali skala tu biase la..nak eratkan hubungan..ada yang tak suka dikongkong..knapa? saya?nak kata tak suka kna kongkong tak la sangat..nak kta suka pn tak jugak..tapi skali skala perlu jgak dikongkong..btol tak?huhu tak tao nak cakap ape dah..sambung nanti yea??ngantoks..

Salam..Norhidayah Abd Halim...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hidayahalim's Channel

Loading...