friends

Follow by Email

Tinggalkan Link Kamu Yea?

My Top 3

May 20, 2011

Mesin basuh yang sangat best!!!



Salam Jumaat semua… Kepada sesiapa yang tinggal di hostel ataupun yang pernah tinggal di hostel kompem minat kat mesin basuh dekat atas nie… Sebab ianya senang untuk digunakan dan boleh menjimatkan duit PTPTN korang… Lagi satu yang bestnye tak payah susah-susah nak cari duit syiling time nak guna mesin basuh nie…

Kapasiti mesin basuh nie tak lah sebesar mesin basuh biasa… Untuk sape-sape yang suke kumpul baju tue mamang tak sesuai gune mesin basuh nie… Mesin nie khas untuk sape-sape yang rajin basuh baju je yek…

Care nak gune pon senang jek… Tak payah susah-susah cume lekat kat dinding dah boleh gune…

Mesin nie senang dibawa ke mana sahaja… Contoh macam korang duduk kat tingkat 40 tak payah susah-susah bawah turun sekali dengan baldi-baldi… Cuma bawak turun mesin basuh nie je…

Mesin nie korang boleh gune sorang-sorang… Tak payah nak kongsi-kongsi dengan sesiapa pun… Kurang sikit jangkitan yang pelik-pelik tue…

Teknologi basuhan mesin nie sengan jek ianya hanya menggunakan stim… Jadi korang dah tak payah nak caru sabun basuh lagi yang asik kene rembat dengan membe-membe korang dah lepas nie…
http://www.blogger.com/img/blank.gif

http://www.blogger.com/img/blank.gif
sangat cool kan..kan..kan...??

p/s: Sumber asal : Jiwa Kacau
p/s: Credit to : Faeizxsaje2
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hidayahalim's Channel

Loading...