friends

Follow by Email

Tinggalkan Link Kamu Yea?

My Top 3

May 18, 2011

Roundabout tu bulat ye kawan-kawan?

Selamat petang sume~rasanya ramai yang dah p Putrajaya kan..kan..kan?? n mesti pernah lalu kat roundabout kan? dayah baru tau rupa-rupanya dayah dah penah lalu kat roundabout terbesar di dunia...wow!!(terbeliak mata bila tau kan?). Ramai yang tak perasan sebab roundabout tue mengelilingi sebuah bukit… Panjang roundabout tue adalah 3.4KM… Kalau tak pcaye moh kite tengok kat bawah nie…



Soo percaye2kan lah diri korang yea? korang tak mimpi pon. Ala biasa la negara kita kan dah maju? Ala besar tak kisah jangan pelik n bole buat kita pening suda macam kat England nih~



pening kan?tula dayah cakap tak caye~ macam mane nak lalu jalan nie??? Jawapan die mudah je… Kalau korang pelancong korang cuma perlu follow bulatan yang paling besar sekali macam biase je… Tapi kalau korang dah expert dengan roundabout nie korang boleh follow short cut macam gambar kat bawah nie…



Ce korang bayangkan kalau tengah sesak...mcam nie la rupenye...



Macam2 kerenah kan?



p/s: Sumber asal Budak Botak

p/s: Banyak ayat2 sy copy dari Jiwa Kacau
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hidayahalim's Channel

Loading...