friends

Follow by Email

Tinggalkan Link Kamu Yea?

My Top 3

November 12, 2010

Perkahwinan ekin n pojie 12 Nov 2010

Location: Masjid Jamek Kajang
Date & Time: 12 Nov 2010 & 3.00 pm

Hari bersejarah untuk ekin n pasangannya pojie. n hari bersejarah bagi saya jugak. hari nie buat pertama kalinya saya shoot gamba nikah aka kawen n sume gamba ari nie(12/11/2010) saya amek pkai lens 50mm yg baru je beli pagi tadi..

DSC_1162


ops nie gamba pagi tadi... nak test power gunakan 50mm yg baru beli tu..huhu :D

okay ni sebahagian gamba hari nie..

DSC_1179


DSC_1182


DSC_1185


DSC_1196


DSC_1211


DSC_1220



DSC_1224


DSC_1232


DSC_1240


time kasih atas comment2 yang sangat membina keatas gambar2 nie oleh rakan2 semua...dengan comment2 nie la saya dapat membetulkan mana2 yang perlu di ubah..

huhu gamba sanding esok plak la yea?

Budak baru belajar

Hidayahalim





Location : Pangsapuri Prima Cempaka
Date & Time : 13 Nov 2010 & 12.30 pm ~ 3.00 pm

Okey mlm(13 Nov 2010) nie dayah sambung utk majlis resepsi kat umah pengantin perempuan..

Hari ni dayah g ngan Aty je..tunggu2 aty amek pic nie..(50mm)

DSC_1279


pict2 ari nie dayah amek gune dua2 lens.. (kit lens & 50mm) antara moment ari nie...
thanks gak kat KALERPENSEL PHOTOGRAPHY sbb ade certain pic nie mereka tolong shoot kan..


DSC_1288


DSC_1295


DSC_1298


DSC_1305


DSC_1316


DSC_1325


DSC_1327


DSC_1328


DSC_1339


DSC_1357


DSC_1352


DSC_1358


DSC_1362


DSC_1364


DSC_1366


DSC_1371


DSC_1374


DSC_1384


nie jela yang dapat dayah share...huhu sangat penat. pengalaman yg tak dapat dayah lupakan... :D


Photog: Hidayahalim & Kalerpensel Photography(credit to them sbb tolong dayah)

Selamat Malam sume...comment membina dari anda semua amat saya hargai...
Salam..

Oleh,
Hidayahalim
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hidayahalim's Channel

Loading...