friends

Follow by Email

Tinggalkan Link Kamu Yea?

My Top 3

March 25, 2013

Malam Cinta Rasul (Dataran Merdeka) 23 Mac 2013


MALAM CINTA RASUL KEMBARA DAKWAH
Habib Syech As Seggaf , Habib Ali Zeinal Abidin Abu Bakar Al Hamid.
DATARAN MERDEKA
23 MAC 2013
8.30 - 11.30 malam

Daripada kita duk berkumpul cerita buruk parti politik sana..parti politik sini..baik join majlis macam ni..dapat jugak pahala berselawat.
dayah nak share rakaman Malam Cinta Rasul yang telah diadakan pada 23 Mac 2013 yang lepas bertempat di Dataran Merdeka.
Dayah tak dapat pi sebab dayah ada rakaman aktiviti student kat DECTAR  UKM. dayah dapat tengok pun sket je tu pun lepas tukar turn jaga kamera. tengok pun kat Studio UKM je. tu yang cari jugak tu.
ok2 jom kita tengok sama-sama. :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hidayahalim's Channel

Loading...